Hiihdot 2011

Karkkihiihdot Stormin koululla

,Tällä kertaa ei hiihdetty veren maku suussa vaan ihan hiihtämisen ilosta ja kelikin oli Aurinkoinen ja latu hienossa kunnossa, ja kaikki hiihtäjät palkittiin kuumalla mehulla ja tietysti karkkipussilla, mikä olikin hiihdon jälkeen se iloisin asia.

Ajanottoa ei tarvittu karkkihiihdoissa.

Sami Nikkilä hankikympin vauhdikkain

Teräksen kolmenkympin vapaan hiihto la 19.3 vinkissä typistyi 10 kilometriin, sankan lumisateen vuoksi, joten päätettiin hiihtää kympin “hankihiihto” 10cm uutta lunta. Hyvin suksi kuitenkin liukui kymmenen kieppiä kilometrin lenkkiä ympäri ja voiton nappasi Sami Nikkilä 33.10 ja Keijo Lakkinen toinen 35.24, muita urhoollisia ei starttiviivalle ilmaantunutkaan.

Jorma Pakarinen 15 km Mestari

Lauantaina 12.3. oli Teräksen 15 km mestaruushiihto, johon kaksi rautaista veteraania uskaltautui mukaan, Mestaruuden nappasi Jorma Pakarinen.

Sunnuntaina 13.3. oli sitten Mestaruushiihdot, kaikki sarjat.

Aurinko paistoi ja ladut oli todella hyvässä kunnossa.

Ensimmäiset sarjahiihdot sivakoitiin Stormin koululla, tyyli oli perinteinen.

Keli oli uuden lumen ja kovan pakkasen jäljiltä kovin nihkeä ja tuulinen.

Tarkoitus hiihtää kolme osaa perinteistä ja kolme vapaalla, molemmista tyyleistä kaksi parasta kisaa lasketaan loppupisteisiin.

Toinen perinteisen kisa hiihdettiin hyvissä talvisissa olosuhteissa noin -5 asteen tyynessä säässä 23.1.2011 Stormin koululla.

Neljännet sarjahiihdot lykittiin vapaalla tyylillä, su 6.2. Stormin koululla, keli oli mitä mainioin auringon seuratessa pienen pakkasen kera kilpailua lämpimästi taivaalta.